RESTAURANT ASAHI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1339 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Asahi. Meer weten? Ontdek meer

28 nov 2022 om 20:56 rijst pokerbowl was droog, geheel kan wel wat saus gebruiken. saus kiezen was ook geen optie. jammer, wel gul met zalm
25 nov 2022 om 7:04 Heerlijk eten
23 nov 2022 om 20:32 Bezorger was later dan aangegeven tijdstip. Chicken katsu smaakte niet vers en was niet krokant.
21 nov 2022 om 21:20 Ik had sushi en een poke bowl besteld. Bij de eerste sushi die ik in mijn mond stopte zat een haar! Ik heb moeten overgeven heb alles gelijk weggegooid. Word gewoon misselijk als ik eraan denk. Dat was zeker geen positieve ervaring.
29 okt 2022 om 19:42 Heerlijke gegeten, bezorging kom ook snel, dank jullie wel
19 okt 2022 om 22:35 Dit is het derde jaar dat ik al van en bij jullie eet, deze keer viel het me best tegen eigenlijk. Rolletjes vielen erg snel. Uit elkaar, en de crunch coating was naar mijn mening erg overdreven, dat was laatst in het restaurant ook al.
17 okt 2022 om 11:40 Het eten was er eerder dan verwacht, top dus! Heerlijk gegeten en zeker voor herhaling vatbaar!
14 okt 2022 om 23:53 Geleverd precies op tijd en erg lekker.
25 sep 2022 om 20:21 Lekker vers. Wachttijd klopt wat ze aangeven.
22 sep 2022 om 13:05 Zoals we gewend zijn weer heerlijke sushi en gyoza's op. Omdat ik geen regular cola kon bestellen via thuisbezorgd had ik hierover een opmerking bij de bestelling gedaan. Zat prompt een gratis blike cola bij de bestelling. Dat is nou topservice :-)
18 sep 2022 om 19:24 Blijft toch een van de beste sushi tenten